Reception

Reception ud af huset

Menu:

  • Ceviche af kammusling med koriander, chili, citronskal og syltede rødløg
  • Tuntatar med ingefær purre, mild wasabi creme og sprød wonton
  • Kikærtekroketter med hvidløg, persille og røget chili med aioli
  • Sliders med pulled pork og coleslaw
  • Hønselever terrinne med blomme kompot
  • Spyd med pankopaneret kylling, cajun style med chili mayo
  • Kold toast med serrano, bøffel mozzeralla og pesto
  • Manchego ost med oliventapenade
  • Små frugttærter
  • Profiteroles

Pris pr person 195,-

Priser er baseret på minimum 30 personer

Servér velsmagende mad til reception

En reception er en sammenkomst, hvor familie, venner eller kolleger mødes i festligt lag for at markere en vigtig begivenhed.

Uanset hvad du skal fejre og med hvem, tilbyder vi hos Frederiksberg Selskabslokaler at hjælpe med maden, så du slipper for at bekymre dig om det.

Vi tilbyder en menu med alt, hvad hjertet kan begære. Fra ceviche af kammusling til lækre, små frugttærter. Der er fokus på små, men yderst smagfulde retter, der passer som fod i hose, når du skal servere mad til en reception.

Varieret og delikat buffet

Vi har sammensat en menu, der passer til alle aldersgrupper og til mange forskellige typer af arrangementer – og som selvfølgelig tilgodeser den lille sult.

Glem alt om de klassiske pindemadder.

Med vores menu bliver smagsløgene tilfredsstillet, og maverne fyldt med gode råvarer. Den rummer både tun, kylling, pulled pork, manchegoost, luksusromkugler og meget mere.

Prisen er 195 kr. per person, og den er baseret på et minimumsantal på 30 mennesker.

Mad til reception – der skal være noget for enhver smag

Alt efter hvilket arrangement, der er tale om, kan der komme mennesker i alle aldersgrupper. Vi har forsøgt at sammensætte en menu, som også tilgodeser mindre børn, eksempelvis med vores kolde toast og kyllingespyd.

Ønsket er, at gæsterne får en række små retter, der er nemme at spise – også hvis det skal foregå stående ved receptionsborde. Maden skal være en forlængelse af den uformelle stemning, der ofte gør sig gældende til den slags arrangementer, hvor der bliver bestilt mad til reception.

Få en hyggelig dag – lad os om maden

Vi ved, at en reception ofte kun varer få timer, hvor folk måske kommer og går på forskellige tidspunkter. Der er sjældent en bordplan eller faste tidspunkter for mad.

Der er til gengæld en afslappet stemning, hvilket maden også skal afspejle.

Derfor er menuen og råvarerne tilpasset denne form, så det både passer til tidlig frokost eller sen eftermiddag. Maden spiller ikke hovedrollen til en reception, men skal stadig være velsmagende og nem at spise, mens man går rundt og taler med folk.

Når du booker en ud-af-huset-buffet hos os, skal du ikke tænke et sekund på maden – hverken forberedelsen eller kokkereringen.

Det er vores mission med vores mad ud-af-huset: At du har tid og overskud til udelukkende at koncentrere dig om dine gæster og om at have en hyggelig dag.

Kontakt os for mere info – vi hjælper med et smil

Lyder vores menu som den rette løsning for din næste reception?

Hos Frederiksberg Selskabslokaler ønsker vi at gøre festlige begivenheder nemmere for dig ved at tage os af maden.

Vi svarer hjertens gerne på alle spørgsmål, du må have til maden eller vores priser. Kontakt os eller book på kontakt@frbselskabslokaler.dk eller på telefon 52 30 30 10.

Vi glæder os til at levere appetitlig og indbydende mad til dig og dine gæster!