Konference eller Dagsmøder

Hel -og halvdagsmøder i hjertet af Frederiksberg

Vi har mange års erfaring i at arrangere dagsmøder, seminarier, møder m.m. og kan håndtere fra 20 op til 5.000 personer i vores egne lokaler.

Lokationen er afgørende for et produktivt og informativt møde. Lokalet skal være lyst og behageligt, have frisk luft og være let tilgængeligt.

Med en mødepakke i vores lokaler får I det hele!

Naturligt lys gennem vores store vinduespartier, tilknyttet terrasse og smilende servering. Alt sammen i hjertet af Frederiksberg.
Vores kok vil sørge for en let morgenmad, så alle jeres deltagere er ladt op til mødet. Senere på dagen får kokken rig mulighed for at vide hvor dygtig han er, da han forkæler jer med stor frokostbuffet og eftermiddagskage.
Hvis der er mange ting på dagsordenen eller mødet trækker ud, leverer vi gerne aftensmad til forsamlingen.
Hvis i har lyst til et kreativt eller anderledes indslag, kan vi arrangere en bred skare af aktiviteter.
Bl.a. meditation, foredrag, vinsmagninger mm.

Lokalerne er fuldt udstyrede med AV-udstyr og vi er klar til at hjælpe jer hvis i imod forventning oplever tekniske problemer.

Hvis I har nogle spørgsmål, er i velkommen til at kontakte os

Priser fra 249,-

Forslag til Dagsmødepakke

Morgenmad :

 • Friskbagt groft brød
 • Skæreost
 • Marmelade
 • Smør
 • Økologisk skyr og müsli
 • Skåret frisk frugt

Frokostbuffet :

 • Helstegt kalvecuvette
 • Marineret Kylling
 • Stegte kartofler vendt i olie og friske krydderurter
 • Årstidens salat
 • Cæsar salat
 • Brød og kryddersmør

Eftermiddag :

 • Hjemmebagt kage

Under hele arrangement er der kaffe-the og isvand


Pris pr person

425,-

Kontakt os

Det siger vores gæster

Weekend arrangement med 1.000 gæster pr. dag

Alt gik godt til vores arrangement i weekenden, og serviceniveauet var virkelig fint.

Maden var meget tilfredsstillende. 

Kathrine

40 års fødselsdag for 60 prs.

Jeg holdte min 40 års fødselsdag i Frb selskabslokaler og jeg kan kun sige jeg følte mig trygge hænder fra første gang til min fødselsdag var overstået.
Sublim behandling og yderst professionelt arbejde fra start til slut.

Herfra de varmeste anbefalinger til alle

Klaus

350 personer julefrokost

Vil blot sende dig en hilsen og sige tak for Jeres hjælp til vi holdt en dejlig fest i lørdags.

Jeg har fået masser af positive tilkendegivelser fra mange af mine kollegaer alt fra mad, til lokation og til borddækning – så fedt og tydeligt at I har styr på hver en detalje.

Søren

Hold konference i hjertet af Frederiksberg 

Afhold jeres  næste konference i en af Københavns mest eftertragtede områder, som er omkranset af skøn natur og fascinerende bygninger. Hvis I  ikke allerede har gættet det, er vi hos FRB Selskabslokaler beliggende i den populære bydel, Frederiksberg. Vores beliggenhed i hjertet af Frederiksberg gør vores lokaler i Frederiksberghallen, som anvendes til blandt andet konferencer og selskaber yderst fordelagtige, særligt eftersom der er mange foreninger, institutioner, virksomheder og organisationer, som er beliggende enten på Frederiksberg eller tæt på området. I indre København hvor mange virksomheder blandt andet har til huse ligger kun et stenkast fra Frederiksberghallen og vores lokaler, som egner sig godt til afholdelse af blandt andet konferencer og selskaber. Det er en fordel for de mange virksomheder i nærheden, da det er let tilgængeligt og yderst tidsbesparende at afholde konferencer i vores lokaler i Frederiksberghallen. Du kommer dels ud af den vante arbejdskontekst –  men uden at bruge for meget tid på transport. 

Omvendt oplever vi også, at mange virksomheder kombinerer afholdelsen af en konference med en firmatur, hvorfor området hvor konferencen skal afholdes, også gerne skal bidrage til, at man kan få oplevelser udover blot konferencen. Derfor har vi stor succes med vores gode placering på Frederiksberg, eftersom området beriger firmaturen med lækre spisesteder, smukke naturområder og en række fascinerende kulturperler, som er faciliteter, der kun kalder på at skabe gode minder. Kommer du langvejs fra kan en overnatning være nødvendig, hvortil vi kan anbefale mange gode hoteller i og nær vores lokaler i Frederiksberghallen, så alt er indenfor rækkevidde. 

Omend jeres virksomhed er i beliggende i København og omegn, og I ønsker at vejen til den næste konference, der skal afholdes, skal være kort, eller I er en virksomhed, der kan se fordele i at kombinere den næste konference med en firmatur, så kan vi med vores beliggenhed på skønne Frederiksberg netop imødekomme jeres behov. 

Afhold konference et sted hvor serviceniveauet er i top 

Det er fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan tilbyde jer. Lokalerne i Frederiksberghallen er oplagte til at afholde konferencer og naturligvis også andre selskaber. Vi favner bredt, hvorfor både små, mellemstore og store virksomheder uden problemer kan gæste os, vi kan nemlig have fra 20 og op til hele 5.000 gæster. Afhængigt af hvor mange I er, og hvad jeres behov er, så kan vi stille Frederiksberghallens forskellige lokaler til rådighed. 

Udover at vi kan levere en udsøgt tre-retters middag til jer, hvor vi naturligvis tager forbehold for allergier og andre krav I måtte have, har vi også et stort fokus på, at I skal føle jer godt tilpas i vores omgivelser. Vores lokaler i Frederiksberghallen skal altså harmonere med vores eftertragtede placering på Frederiksberg, hvorfor vi sætter en dyd i, at indretningen skal være indbydende, lys og lækker med særlige detaljer, som stimulerer hjernen til at tænke gode tanker og være kreativ. Måtte I have specifikke ønsker til indretningen af vores lokaler i Frederiksberghallen, når jeres konference skal afholdes, så har vi et stort fokus på at kunne efterleve jeres tanker, så I kan få den bedst mulige oplevelse hos os. Det er jer, der er i centrum, og med den indstilling oplever vi, at mange virksomheder fast afholder konferencer i vores lokaler i Frederiksberghallen. 

Udover fokus på mad og indretning så er vores lokaler i Frederiksberghallen også udstyret med en masse gode faciliteter, som egner sig perfekt til blandt andet konferencer, hvor oplæg og taler muligvis skal afholdes, storskærme skal opsættes, toiletfaciliteter skal være i nærheden samt andre væsentlige praktikaliteter, når konferencer og selskaber skal afholdes. Ikke mindst består vores professionelle team af et venligt personale, hvor serviceniveauet er i højsædet. Hos os kan vi garantere jer for, at I er i trygge hænder.