Sommerfest

Afhold jeres sommerfest på frederiksberg og lad os om optændingen af grillen

Sommeren er over os og det skal fejres! Når først varmen, lyset og lysten til at komme ud er over os, så skal der smækkes kolde fadøl i is-spande og tændes og for grillen.

Med to terrasser, fire selskabslokaler og endeløse muligheder, så kan vi skabe rammen for jeres næste sommerfest. Hvad enten det er firmaets årlige sommerfest, vennernes årlige sammenkomst eller den store families havefest, så klarer vi den for jer!

Grill buffet 1:

 • Helstegt kalvecuvette
 • Kyllingebryst
 • Grillkartoffel vendt i olie og friske krydderurter
 • Klassisk kartoffel salat
 • Cæsar salat
 • Majskolber
 • Brød og kryddersmør

Pris pr person 245,-

Grillpølse kan tilkøbes for 30,- pr person


Grill buffet 2: (Min 30 kuverter)

 • Helstegt pattegris
 • Bagt kartoffel
 • Spæde salater med bær, grønne asparges og saltede mandler
 • Cæsar salat
 • Coleslaw
 • Majskolber
 • Krydder og hvidløgssmør
 • Brød

Pris pr person 295,-

Grillpølse kan tilkøbes for 30,- pr person


Kontakt os

Det siger vores gæster

40 års fødselsdag for 60 prs.

Jeg holdte min 40 års fødselsdag i Frb selskabslokaler og jeg kan kun sige jeg følte mig trygge hænder fra første gang til min fødselsdag var overstået.
Sublim behandling og yderst professionelt arbejde fra start til slut.

Herfra de varmeste anbefalinger til alle

Klaus

Julefrokost 3 år i træk for 200 prs.

Tak for en vellykket aften.

Ville bare sige at der har været rigtigt meget positivt feedback.

Din hjælp op til synes jeg også har været utrolig professionel, og man har følt at man har været i trygge hænder ligesom sidste år.

Glæder mig til sommerfest tilbud.

Christina

Barnedåb for 50 prs. 

Vi afholdte vores barnedåb og har kun ros, lige fra henvendelse til afvikling. Maden var i top og personalet var en fornøjelse på dagen, hvor der kun var smil og selv om vi havde masser børn med var der tid og overskud til alle vores gæster da vi følte vi var i professionelle hænder.

Så stor tak til hele holdet som gjorde det til den dag vi ønskede.

Camilla og Frederik

Hold et brag af en sommerfest på Frederiksberg

Trænger du til at samle din familie, kolleger eller venner til et brag af en sommerfest? Men har du ikke pladsen til det?

Så har vi heldigvis godt nyt til dig.

Hos Frederiksberg Selskabslokaler lægger vi gerne lokaler til, hvad enten det er en sommerfest, julefrokost eller firmafest i København, du gerne vil invitere til.

Når du holder din fest hos os, kan du være sikker på, at vi har fokus på dine ønsker og behov for festens udformning. Kun på den måde kan du få en fest lige efter dit hoved.

Få den bedste fest med lækker mad og drikke

Hvad er en fest uden lækker, smagfuld mad og kolde drikke? Ikke fuldendt, hvis du spørger os.

Derfor stiller vi altid lækre retter, vin og øl til rådighed, så dine gæster kan få forkælet deres smagsløg. Gæsterne bydes velkommen med en kølig velkomstdrink og kan fortsætte til bords med en 3-retters menu med dertilhørende vin og fri bar bestående af øl og vand.

Med i pakken kan du også tilkøbe natmad, så dine gæster ikke går sultne fra festen.

Du har en finger med i menuen

Har du særlige ønsker til menuen, lytter vi gerne til det. Vores køkkenchef udformer en lækker og fuldendt menu på baggrund af dem.

Og med stor erfaring og ekspertise i kokkehuen sammensætter han en menu baseret på kreativitet og de fineste råvarer.

Stor eller lille sommerfest på Frederiksberg – du bestemmer

Er det en stor fest for samtlige venner og familiemedlemmer, du vil holde? Eller er det i stedet en mindre firmafest i København? Uanset hvad har vi rammerne til det.

Vi har pladsen til at byde 20-1000 mennesker indenfor til et mindeværdigt arrangement. Ønsker du god plads til dine gæster, kan du leje et af vores større lokaler, eller du kan booke et mere intimt rum. Valget er dit.

Lad os klare det praktiske – så du kan nyde festen

Der er meget praktik, der skal klares i forbindelse med en fest. Mad, musik, pynt og alt derimellem.

Holder du din fest hos os, kan du i stedet bruge tiden på at nyde festen og lade os om alt det praktiske. Vi sørger for mad, bar og pynt, så du bare skal koncentrere dig om at hygge dig med dine gæster.

På den måde bliver det langt lettere at overskue at holde den fest, som du længe har ønsket. Uanset om det er en sommerfest, en barnedåb, en julefrokost eller noget helt fjerde.

Skal din fest holdes hos os?

I vores smukke omgivelser centralt på Frederiksberg står vi klar til at tage imod dig og dine gæster, hvis du vælger at lade os hjælpe med at arrangere din fest.

Sidder du med spørgsmål til vores lokaler, menu eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig godt på vej mod en god fest. Du kan ringe til os på telefon 52 30 30 10, eller du kan sende os en e-mail på kontakt@frbselskabslokaler.dk, hvis du foretrækker det.