Fest arrangement

Afhold dit næste brag af en fest i hjertet af Frederiksberg

Hvad enten I skal afholde fødselsdagsfest, en venner-sammenkomst eller noget helt tredje, så klarer vi opgaven for jer! Med plads til alt mellem 20 og 1000 mennesker er mulighederne uendelig for jeres fest, og vi efterkommer alle ønsker og idéer bedst muligt!

Så om det skal være en lille hyggelig fest, eller den helt store brag, så sørger vi for at skabe rammerne for en fantastisk aften!

”Det handler ikke om hvad vi kan, det handler om hvad vi kan give dig”

Tilgængeligheden er let, da der både er gode parkeringsmuligheder, såvel som S-togsstation kun 7 minutter væk!

 • Velkomstdrink
 • Menu:
  Sammensæt 3 retter i samarbejde med vores køkkenchef.
 • Vin:
  Til menuen serveres vores dejlige banquet vin ad libitum
 • Bar:
  Fri bar med øl og vand
 • Natmad:
  Kan kan tilkøbes fra 60,- pr. person

Pris pr person fra kr. 789,-


Arrangementet er sat til at vare i 7 timer, men kan forlænges, hvis det ønskes

Kontakt os

Invitér til fest i festlokaler på Frederiksberg

Går du og drømmer om at samle hele venneflokken eller familien til et festarrangement på Frederiksberg, som I aldrig glemmer?

Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Frederiksberg Selskabslokaler har vi rammerne til lige præcis dét arrangement, du har i tankerne. Vi har plads til alt fra 20 til 1000 mennesker, så du kan godt komme i gang med din gæsteliste allerede nu – og du behøver ikke at begrænse dig.

Til en fest hos os kommer der ikke til at mangle noget, og vi har altid dine ønsker i højsædet.

Hold en lille fest eller et stort brag – vi har plads til det hele

Med en central beliggende på Frederiksberg i smukke, grønne omgivelser er vi et oplagt valg for en mindeværdig fest. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vores festlokaler kan både bruges til fødelsdags- eller firmafester.

Alt, du skal medbringe, er et festligt humør og et par sko, du kan danse i hele natten.

Vores mission er at hjælpe dig så meget som muligt, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Det er en skam at bruge lang tid på planlægning for så at spilde aftenen på mere logistik – derfor kan du trygt lade os om alt fra pynt og mad til vinmenu og bar.

Alt hvad hjertet kan begære – mad, vin og bar

En god fest er skabt af mange forskellige komponenter, og vi hjælper med at kreere et fuldendt arrangement. Derfor består en fest hos os både af velkomstdrink, 3 retters menu, vin, fri bar med øl og vand samt eventuel tilkøb af natmad.

Vi vil gerne imødekomme dine ønsker, og menuen bliver derfor sammensat i samarbejde med vores køkkenchef. Han har ekspertisen og erfaringen, men lytter samtidigt til specielle ønsker til råvarer eller sammensætninger.

De praktiske rammer og pris på dit festarrangement på Frederiksberg

Kommer der gæster langvejs fra til festen? Intet problem.

Det er let at parkere ved vores festlokaler på Frederiksberg, og S-togsstationen er også kun 7 minutter væk. På den måde kan dine gæster nemt og hurtigt komme frem og tilbage, hvilket sikrer en god oplevelse.

Prisen lyder på 789 kroner per person, og selve eventet er berammet til 7 timer, men med mulighed for forlængelse, hvis du ønsker det.

Natmad koster 60 kroner ekstra per person.

Skal vi hjælpe med at arrangere din fest?

Der er stort set ikke det arrangement, der ikke kan afholdes i vores festlokaler på Frederiksberg. Ligegyldigt om det er en hyggelig familiefest eller den store 30 års fødselsdag med et fyldt dansegulv – så står vi på spring for dig.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en e-mail på kontakt@frbselskabslokaler.dk eller ringe på telefon 52 30 30 10.