Dagsmøder

Hel -og halvdagsmøder i hjertet af Frederiksberg

Vi har mange års erfaring i at arrangere dagsmøder, seminarier, møder m.m. og kan håndtere fra 20 op til 5.000 personer i vores egne lokaler.

Lokationen er afgørende for et produktivt og informativt møde. Lokalet skal være lyst og behageligt, have frisk luft og være let tilgængeligt.

Med en mødepakke i vores lokaler får I det hele!

Naturligt lys gennem vores store vinduespartier, tilknyttet terrasse og smilende servering. Alt sammen i hjertet af Frederiksberg.
Vores kok vil sørge for en let morgenmad, så alle jeres deltagere er ladt op til mødet. Senere på dagen får kokken rig mulighed for at vide hvor dygtig han er, da han forkæler jer med stor frokostbuffet og eftermiddagskage.
Hvis der er mange ting på dagsordenen eller mødet trækker ud, leverer vi gerne aftensmad til forsamlingen.
Hvis i har lyst til et kreativt eller anderledes indslag, kan vi arrangere en bred skare af aktiviteter.
Bl.a. meditation, foredrag, vinsmagninger mm.

Lokalerne er fuldt udstyrede med AV-udstyr og vi er klar til at hjælpe jer hvis i imod forventning oplever tekniske problemer.

Hvis I har nogle spørgsmål, er i velkommen til at kontakte os

Priser fra 249,-

Forslag til Dagsmødepakke

Morgenmad :

 • Friskbagt groft brød
 • Skæreost
 • Marmelade
 • Smør
 • Økologisk skyr og müsli
 • Skåret frisk frugt

Frokostbuffet :

 • Helstegt kalvecuvette
 • Marineret Kylling
 • Stegte kartofler vendt i olie og friske krydderurter
 • Årstidens salat
 • Cæsar salat
 • Brød og kryddersmør

Eftermiddag :

 • Hjemmebagt kage

Under hele arrangement er der kaffe-the og isvand


Pris pr person

425,-

Kontakt os

Afhold dagsmøde midt på Frederiksberg 

På eftertragtede Frederiksberg, og endda lige i hjertet, er vi ved FRB Selskabslokaler beliggende. Frederiksberg er et yderst populært område tæt på indre København, hvorfor det er oplagt for dig, der har en virksomhed i eller nær Københavnområdet at afholde dagsmøde i vores lokaler i Frederiksberghallen. Vi rummer plads til hele 5.000 mennesker, men tøv ikke, hvis I kun er en mindre forsamling, der skal afholde dagsmøde, for så længe i er minimum 20 mennesker, så kan vi finde lige netop det lokale i Frederiksberghallen, der passer til jeres behov.

Flere og flere virksomheder finder det fordelagtigt at rykke sig ud af deres vanlige arbejdskontekst for at afholde dagsmøder i andre omgivelser. Det kan nemlig være inspirerende at afholde dagsmøder i nye miljøer, som flere virksomheder får glæde af. Ikke nok med at vi sørger for, at I får en god oplevelse udenfor de daglige omgivelser, så er vi også beliggende i et område, som er yderst populært. Hvis du derfor tænker at kombinere dit dagsmøde med en længere pause end frokosten, som vi naturligvis sørger for, så kan du passende blive underholdt i området. Det grønne beboelsesområde Frederiksberg er kendt for hyggelige oaser, som indbyder til et pusterum fra storbyens pulserende liv. 

Du kan med fordel tage din arbejdscomputer med eller holde en velfortjent pause i haverne omkring Frederiksberg Slot, som er opført i italiensk stil. Derudover kan du, efter dit dagsmøde i Frederiksberghallen, tage et smut forbi Gammel Kongevej, hvor der ligger mange spændende og især eksklusive butikker. Vejen er beliggende side om side med den yderst charmerende Værnedamsvej, som byder på hyggelige caféer. Vi kan heller ikke komme uden om Københavns Zoo, hvor du kan mødes med familien efter dagsmødet. Mulighederne er mange, når dagsmødet foregår på Frederiksberg, som giver anledning til gode oplevelser, udover et udsøgt dagsmøde hos os, hvor vi sørger for, at der ikke kommer til at mangle noget. 

Dagsmøde i behagelige omgivelser 

Glæd dig til et dagsmøde i vores lokaler i Frederiksberghallen, hvor vi sætter de bedste rammer for, at du og dem du skal afholde dagsmøde med vil føle jer godt tilpas. Vi gør en dyd ud af, at du skal have en samlet ekstraordinær oplevelse hos os, hvorfor mange også kommer igen, når de trænger til et dagsmøde udenfor virksomhedens fire vægge. Derudover er vores lokaler i Frederiksberghallen også oplagte til konferencer og andre selskaber – mulighederne er derfor mange hos os ved FRB Selskabslokaler. 

Vi har blandt andet en dygtig kok, som kan lave mad til enhver smag. Vores kok sammensætter velsmagende menuer, hvor vi endda kommer med et forslag til en såkaldt “dagsmødepakke”. Denne samlede, velsmagende pakke giver dig alt, hvad du har brug for på en dag, der står i mødernes tegn. Få en god start på dagen med en energifyldt og lækker morgenmad, hold velfortjent pause med en stor buffet, hvor der er alt, hvad hjertet begærer og afslut dagen med lidt sødt til ganen med skøn hjemmelavet kage. Har du andre ønsker eller ændringer til vores dagsmødepakke, kan vi også sammensætte retter ud fra dine behov og ønsker. 

Derudover har vi et professionelt personale, som altid er til rådighed til at servicere dig, såfremt du mangler noget eller har spørgsmål. Du kan altså glæde dig til at holde dit næste dagsmøde ved os, hvor vi kan forsikre dig, at du er i gode hænder. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du overvejer at booke dit dagsmøde, konference eller selskab i vores lokaler i Frederiksberghallen. Vi ser frem til at høre fra dig.