Julefrokost

Julebuffet:

  • Marinerede Julesild med løg og kapers
  • Hjemmelavet Karrysild med æbler
  • Æg med rejer, mayo og dild
  • Roastbeef med perberod, ristede løg og remolade
  • Salat af bagte beder med mandler, grønkål med sød glace
  • Bønnesalat med flager af blomkål og granatæble
  • Dampet laks med spæde salater med krydderurter
  • Fiskefilet med hjemmelavet remo og citron
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
  • Frikadeller med agurksalat
  • Lun leverpostej men champignon og bacon
  • Mørbradbøffer med bløde løg

DESSERT:

  • Ris á la mande med lun kirsebærsauce
  • Kaffe og the buffet

Pris pr person 325,-


Tilkøb til julebuffet:

Stegt medister m/ sennep og rødbeder.

Pris 20,- pr person

Sylte m/ grov sennep og rødbeder

Pris 15,- pr person

Stegt and m/ hjemmelavet rødkål

Pris 25,- pr person